Et Par Ting å Vite Før Du Kommer Inn I Gjeld Konsolidering

Når det gjelder gjeld, føler de fleste at de ikke aner hvordan de skal håndtere det. De vet at det fortsetter å monteres, men de kan ikke få fotfeste slik at de kan betale det. Gjeldskonsolidering er sannsynligvis det beste svaret tilgjengelig, og denne artikkelen vil forklare alternativene dine i sin helhet.

Vurder å låne fra pensjonskontoen din for å betale ned gjelden din. Kontakt finansinstitusjonen du åpnet en 401K-plan med for å se om du kan låne en del av pengene du sparte opp. Dette er en god måte å betale gjelden din raskt, men du må erstatte pengene du tok fra pensjonsplanen din.

Snakk med venner, familie og kolleger. Du er ikke den eneste med pengeproblemer, og sjansener er at noen du kjenner allerede har litt erfaring med gjeldskonsolidering. Dette er en fin måte for deg å finne et selskap du kan stole på, slik at du kan unngå å bruke et mindre enn anerkjent selskap.

Før du søker om et gjeldskonsolideringslån, kontakt kreditorene du skylder. Spør dem om de kan forhandle om noen av vilkårene du er forpliktet til. Å gjøre dette før du får gjeld konsolidering lån vil forlate deg i bedre form for å virkelig minimere din samlede gjeld når lånet er betalt ned og gi deg bedre tall å jobbe med også.

Før du bestemmer deg for hvilket gjeldskonsolideringslån som er riktig for deg, analyser din nåværende gjeld nøye. Bare inkludere gjelden som du betaler høy rente på og beregne dine besparelser med en lav rente lån. Det er greit å holde noe av gjelden din ute av konsolideringslånet, så lenge renten er lav nok.

Finn ut hva gjeldskonsolidering betyr for kredittvurderingen din. Ring majoor kreditt scoring selskaper og spør dem om du vil lide for å bli med opp med en gjeld konsolidering selskap. Dette er impoortant, siden selskapene selv vil gi deg forskjellige historier om hva saken er med kreditt scoring.

Du bør bare bruke gjeldskonsolidering hvis du planlegger å sette maksimalt mulig beløp ned på gjelden din hver måned. Ja, dine totale månedlige utgifter vil gå ned, men det bør bare rette opp den negative balansen du har hver måned. Ellers kan du bruke ekstra penger til å betale ned gjelden din igjen.

Hvis du virkelig ønsker å komme bort fra gjeld ved å konsolidere det, kan det være lurt å se om å låne penger mot 401k du har. Dette lar deg låne penger fra deg i stedet for å få fra en vanlig bank. Sørg for å betale det tilbake innen fem år, eller du vil møte stive økonomiske straffer.

Personer som ønsker å konsolidere gjeld kan være i stand til å gjøre det med et personlig lån fra en venn eller et familiemedlem. Dette er risikabelt og kan ødelegge relasjoner, men hvis du ikke betaler personen tilbake. Bare gjør dette hvis du skal betale det tilbake, siden dette kan være din siste sjanse.

Nå som du vet alt om gjeldskonsolidering, må du ta den kunnskapen og gjøre den til handling. Begynn å lære om alternativene dine og hvordan du kan bruke disse tipsene til å få ned gjelden din. På kort tid vil du være tilbake i kontroll over din økonomi og ditt liv.

Gjeldskonsolidering: De Beste Strategiene